Written by 10:11 am Zaujalo mě • 2 Comments

CNSC Národní dědictví slivovice – nový projekt

Naše soutěž Czech National Spirits Competition připravuje celou řadu nových projektů. A rovnou se klidně bez jakékoli skromnosti musím pochválit, bude to pecka. A také rovnou říkám, že když píši tento článek, tak již je celý tento projekt de facto připravený a opět jsme jediní a první, kdo přichází s touto myšlenkou.

Chcete vlastnit něco skutečně unikátního? Chcete být opravdovým investorem pro budoucí generace? Máte odpovědnost a chcete být součástí projektu, který doslova přepíše dějiny PR ovocných destilátů? Myslíte si, že na to potřebujete spousty peněz? Ani náhodou!!! Tak nyní máte jako první možnost se dozvědět více o projektu CNSC Národní dědictví slivovice.

Cíl

Do roku 2028 zaplnit největší sud / káď slivovice na světě (předpoklad je min. 11 111 litrů), kdy obsah sudu bude zrát 100 let. To je podmínka. Tak jako se po sto letech otevírají časové schránky, kopule na kostelech, naši potomci a celá Česká republika bude sledovat, jak my budeme otevírat nejstarší, nejdražší a nejcennější „poklad“ slivovice v našich dějinách. Je tedy na vás, zda budete mít na tomto sudu / kádi své jméno jako na Stanley cupu nebo ne. Je na vás, zda budete součástí tohoto hrdého projektu pro budoucí generace.

Podmínky:

1 podíl = 1 litr slivovice o kvalitě hodnocení metodou profesora Balíka. Minimální počet bodů 41. Platba 500,- Kč, nebo ekvivalent jiné měny. Více podílů daného destilátu je možný. Pokud tedy dodáte 3 litry tohoto destilátu a zaplatíte pouhých 1500,- korun, budete mít tři podíly. Jasně, vy je nevypijete, ale pokud chcete dát unikátní dárek vašim vnoučatům, toto je skutečně unikátní projekt. Co je to 500,- Kč v dnešní době a dodaný destilát? Doslova drobné. Malý podíl, velká hrdost. Váš potomek bude ten, kdo si přijde před zraky celého národa pro svoji unikátní a skvělou láhev. A bude to on, kdo na vás bude vzpomínat, protože z celého projektu ještě vznikne kniha účastníků, která bude součástí celého projektu. Až v roce 2128 půjde váš potomek pro svůj podíl, v této knize vás uvidí. Uvidí, kdo byl takový frajer, že mu tento zážitek dopřál.

Co účastník získá

Certifikát na jeden podíl v daném sudu, tj. za 100 let jeho potomek získá láhev ze sudu v objemu a kvalitě podílu z celkového obsahu, tj. 1 litr mínus „andělská daň“. Kolik to bude nikdo nevíme, ale záleží na tom, zda to bude 0,6 nebo 0,4 litru? Každý majitel podílu bude uveden v knize, kde bude zaznamenána jeho účast.

Proč rok 2028

Zcela upřímně, vše potřebuje svůj čas. Nějakou dobu zraje dřevo, pak se sud musí vyrobit, pak „zavínit“ a až 28. října 2028 bude připravený na naplnění. Nechtějte to uspěchat. 110. výročí československé samostatnosti je náš jasný závazek!!!

Kde bude sud a přihlášené láhve

Do projektu se můžete přihlásit okamžitě, přihláška bude na nově vznikajících stránkách CNSC, kterou pro nás dělá společnost Aplis. Již od tohoto roku budete moci přihlašovat do projektu na různých soutěžích své láhve, kde budou naši porotci. Jakmile vaši láhev po stránce kvality ocení na více jak na 41 bodů dle stupnice profesora Balíka, pak bude váš vzorek zařazen do projektu. Slivovici budete také moci kdykoli moci poslat na adresu naší soutěže k posouzení. Je však nutné dodat kontaktní údaje. My budeme také vzorky skladovat na prozatím „neveřejném“ (s novými www soutěže samozřejmě místo zveřejníme) zámku na severní Moravě, kde budou čekat na příjezd hotového sudu. Tudíž si je nenecháme, ale ihned převážíme do našeho „skladu“. Sud po jeho zhotovení bude veřejně přístupný a můžete se na něj jít kdykoli podívat. Všichni podílníci v projektu budou s jejich souhlasem veřejně prezentováni, aby každý věděl, ano, myslíme to vážně, ano, jste v projektu. Pokud nebudete chtít svoji účast veřejně prezentovat, respektujeme to, a budou zveřejněny jenom iniciály a místo, např. J.P. Praha.

Kdo bude garantem projektu

Hlavním organizátorem je naše soutěž Czech National Spirits Competition a projekt CNSC Národní dědictví slivovice bude mít své velmi významné patrony z různých řad společnosti.

Závěrem

Více se o projektu dozvíte zhruba v červenci na našich nových www, ale také se již můžete přihlásit na mailu cnsc2021@seznam.cz Potřebujete ještě nějaké informace, není vám něco jasné, klidně se ptejte do komentářů nebo využije privátního dotazu přes formulář. Vše dobré.

MK

Close