Written by 12:17 pm Diskuse

Na pekle s MK

Po delším čase nový článek, uf, měl jsem toho nyní hodně, to se stává, takže dotahuji projekty, no a jak vidíte, nějaké nové vznikají. Nyní tu máme v rámci soutěže Czech National Spirits Competition nový youtube kanál, snad se zajímavými rozhovory na téma alkohol a gastronomie jako celek.

Pořad se jmenuje na „Na pekle s MK“, protože první azyl nám udělala úžasná restaurace Na pekle ve Strahovském klášteře a mě to přišlo vlastně jako super název pro pořad. Později jsme točili v Bílé krávě, za čtrnáct dní se chystáme do Marpeku atd.. A kdo jsou hosté? Jsou to účastníci soutěže CNSC, ale také kuchaři, naši ambasadoři, porotci, velvyslanci i členové obchodních komor a další zajímaví hosté. Budeme se tedy bavit o novinkách, investování, whisky, rumech, ovocných destilátech, vaření apod.. A pššššštttt možná se se nám podaří dotáhnout i do konce několik dílů: „Když ambasador vaří“ s xy panem velvyslancem.

Kdo může být mým hostem? Kdokoli. Máte zajímavé téma, máte odvahu podat jej divákům zajímavým způsobem? Tak mi napište a určitě se domluvíme. Jak je z obrázků vidět, jedeme na profi technice, máme velmi dobře sladěný tým a kdo ví, třeba i díky vám získáme velmi širokou pozornost. Takže pokud jste nikdy nedostali příležitost vstoupit do digitálního světa, tady jí máte, a kdokoli má možnost ji využít.

Příští týden 05. května 2024 jdeme natáčet úvodní znělku pro pořad, ale tak nějak se nám stalo, že Vláďa Písek přemluvil náš media tým ke zveřejnění jeho videa, které jsem stejně plánoval jako první, tak c’est la vie, je to venku, již to má skoro tři stovky zhlédnutí, tak to tam necháme. Pokud byste měli zájem se podívat na unikátní pálenku z lupiny, na tomto odkaze naleznete video. Každopádně dnes byla láhev předána a do týdne letí do USA, do Českého domu ve Washingtonu a bude předána Jozefovi Balážovi. Své sliby plníme a pokud si před rokem z nás dělali někteří legraci, že máme až příliš vysoké ambice, tak ok, trvalo o něco déle, ale nakonec jsme to dali a rozhodně nehodláme přešlapovat na místě.

Závěrem

Pokud se na první díl podíváte, určitě, nemám to ego, budu rád za každou zpětnou vazbu, kritiku, protože jen taková nás posouvá dál. Předem říkám, že jsem si vědom, že nejsem Martin Severa, ale co rozhodně slibuji, že na sobě zapracuji, abych si jeho úrovni alespoň přiblížil. A to mě vlastně baví. Někde začínáte a někde končíte. Vše dobré.

MK

Close