Written by 7:38 am Diskuse

Rychlý článek: Jak Ivan Bartoš propaguje Sovětský svaz?

Píše se rok 1964 a Leonid Brežněv, dnes se to nesmí říci, s ukrajinskými kořeny, se ujímá vlády v SSSR. A začíná opravdu tvrdá linie, která pro nás vyústí okupací roku 1968. V roce 2022 začíná válka mezi RF a UA. Ministr zahraničních věcí ČR za Piráty s podporou celé strany a vlády je velice radikální v postoji proti RF. Nic proti tomu.

A pak na FB profilu Ivana Bartoše vidíte rozlučku s rokem 2023, která napodobuje hlavní vývozní artikl RF právě z roku 1964, tj. legendární pohádku Mrazík. Ano, tu pohádku, kterou tu u nás dělalo SSSR svoji propagandu, přes kterou nám zde prodávali ruské výrobky, ovlivňovali naše děti atd.. Není proti mysli chtít snad „postřílet“ všechny ruské sportovce. Prosím, je to názor. Ale zcela vážně si hrát Ivan na Ivánka, Hřib na dědečka kouzelníčka hříbečka, a oživovat, spíše přiživovat tak legendu sovětsko komunistické normalizace, to vás fakt nemile pobaví. Někdo, kdo dělá antiruskou propagandu propagací bolševické propagandy. To má hloubku.

Až uvidíte ty trapné herecké výkony, tak to půjdete teprve do kolen. Určitě doporučuji se podívat. Piráti „ukradli“ hlavní vývozní artikl komunistického Ruska. To se může se stát jenom v ČR a jenom u Pirátů, které řídí Ministerstvo zahraničních věcí.

MK

Close