Written by 8:47 am Diskuse

Devátý rok trvání blogu přináší radikální změnu

Během prosince 2023 jsem byl hodně pracovně vytížený, ale v tom zbytku času jsem měl čas přemýšlet o tom, jak dál. S blogem, se životem, no prostě tak se vším. Poslední dobou, jak čtu všemožné zprávy, zjišťuji, že asi stárnu a mé názory a postoje nejsou v souladu se současnou dobou, mladou generací a i všeobecně. Musel jsem se ptát, zda chci vytvářet blog, co já skutečně nejsem? A vlastně jsem se rozhodl buďto zaniknout nebo snad i nadále přežít.

Fakt mě štve tato doba, kdy dnes kolem sebe vidím tolik radikálních lidí, co se chtějí prosadit pouze agresivitou, že je mi z toho až zle. Lidé, co si s rozvojem MMA myslí, že je normální vzít mobil a vyzvat někoho za nesmysl na souboj. Štvou mě lidé, co rok jedou sociální sítě, jak jsou neuvěřitelně „cool“ a pak pláčou, že jeli na dluh a mají exekuce. Lidé, co si točí, jak se vozí v drahém autě a je evidentní, že není jejich. Co jako kouří doutníky a mají ho evidentně poprvé v životě v ruce. Lidé, co „vaří“ a nikdy u plotny nestály. Co cestují po luxusních resortech, ale bydlí v hostelu. Co říkají, jak je cestování super, ale neříkají, že po pěti letech neustálých cest nic nemají a jsou zoufalí. Jenže přiznat to, je problém.

No tak asi přišel čas říci, že jsem neuvěřitelně nudný, konzervativní introvert, který nemá v plánu být vnitřně, finančně, morálně během jednoho roku totálně vyždímaný. Nebudu tvrdit, jak je prostě skvělý vylézt na horu v lednu v plavkách, postavit se na ucho a jódlovat. Tak tento blogu bude prostě o jednom introvertním, nudném člověku a jeho nových tématech.

MK

Close