Written by 2:09 pm Diskuse • 16 Comments

Czech National Spirits Competition – novinky

Přípravy na soutěž se nám pomalu chýlí ke konci, takže začínáme být lehce nervózní, aby vše klaplo, abychom na něco nebo někoho nezapomněli, protože si jsme vědomi, že je to zvláště v tomto roce velká výzva. Jak na soutěžní mail, tak i na blog dostávám nějaké dotazy, které se poměrně opakují, dovolte mi odpovědět článkem.

Budou k dispozici vstupenky?

S plně veřejnou akcí na 100% počítáme v roce 2023. Nyní i vzhledem k místu konání jsme bohužel kapacitně omezení, zkrátka hlavní sál Senátu není nafukovací a ještě k tomu tam fungují nějaká omezení. Proto do prodeje půjde cca 20 ks vstupenek. Vstupenky budou ve formě all inclusive, tedy veškerý catering, zábava vše zdarma.

Nechcete vyhlásit alespoň nějakou soutěž o jednu nebo dvě vstupenky?

No to mě nenapadlo, ale dobrý nápad. Něco vymyslíme. Pokud má někdo nějaký návrh, sem s ním, jinak popřemýšlím.

Na vyhlášení by měl přijít i prezident ČR. Myslíte, že je to dobrá volba?

Je to skvělá volba. Je vítán každý, kdo podporuje český průmysl, českou produkci. My jsme dostali záštitu od Kanceláře prezidenta republiky, nic víc není a velice si toho vážíme. Je to potvrzení, že něco děláme správně. Za mě bych chtěl ale říci, že jsme dostali záštitu v prvé řadě od instituce. Lidé přicházejí, odcházejí, ale instituce zůstává. Dnes nemohu říci, kdo vše se zúčastní, ale jak říká p. předseda ČSUZ: My máme ve stanovách, že nediskriminujeme nikoho dle názoru, víry, pohlaví ani barvy pleti. A tak by to mělo být. Ještě jednou, dostali jsme záštitu od instituce a ta nám otevírá dveře o jakých jsme ani nesnili.

Slyšel jsem, že přestoupíte na druhou stranu řeky a bude mít vlastní eshop?

Nebude vlastní, ale je pravda, že ve spolupráci s Excalibur City připravujeme projekt: Ráj pálenek. Celý systém nyní prochází zátěžovou zkouškou a již od listopadu bude snad vše funkční. Oslovujeme výrobce českých alko i nealko produktů a musím říci, vše jde podle plánu. Do roka bychom chtěli být jedničkou na trhu.

Co vše bude v programu na slavnostním večeru?

Představte si to tak, že vše lidské nám není cizí. Nádherné prostory, krásná hudba, doutníky, čokoláda, neomezeně alko i nealko, špičková káva a tak bych mohl pokračovat dál a dál.

Myslíte si, že je správné se spojit s partnery, jaké nyní máte? Myšleno, že byste mohli být lidovější.

Naším cílem je dostat se na úroveň akce Vinař roku. Pak musíte mít silné partnery napříč společenským i politickým spektrem. Naše akce oslovila prezidenta, senátory, europoslance, poslance, velvyslance, ale také rektory, děkany, vysokoškolské profesory, osoby se showbyznysu a byznysu jako takového. Na akci bude řada médií a to jak TV, print i elektronická média. Jsme silní a za rok budeme silnější. Na rok 2023 plánujeme několik veřejných akcí, včetně Prahy a vše ve stylu žádné vstupné, hodně zábavy. Jsme silní a připravení.

Závěrem

Chceme dát této zemi plnohodnotnou soutěž s mezinárodním přesahem a prestiží. K tomu směřujeme a tak to prostě je. Jak jsem psal, mělo by se jednat o soutěž a medaili, která má skutečně váhu. Nelétáme někde ve výšinách. Naopak. Máme velkou odpovědnost a nervozita stoupá. Na druhou stranu děláme vše pro to, abychom vše zvládli a uspěli.

MK

Close