Written by 1:15 pm Diskuse • 54 Comments

Pojďme společně investovat do českých a zahraničních destilátů

Tento rok investování doslova přeje. Kdo četl moji předpověď na rok 2022, tak může vidět, že se mé predikce plní jedna za druhou. Dnes by někdo řekl, že o situaci hovoří celá země, ale v době, když jsem článek psal, se dělila veřejnost na dvě skupiny. Jedna vůbec netušila a druhá, velmi malá, neměla odvahu. Tak jsem to napsal, jak to vidím já. A vše se téměř až strojově plní.

V poslední době musím skutečně dojet starší i nové projekty, proto i mám i málo času na blog, bohužel. Je tam nějaké volba v lednu 2023, máme tu participaci na dvou filmech, nyní nabídka seriálu, PR strategie ohledně destilátů, soutěž o nejlepší alkohol a neuvěřitelné naštvání na partnera soutěže, který se nezachoval úplně eticky s tím, že si myslel, že má na trhu téměř monopol. No chlapci, zavolal jsem na hranice za Znojmo, již dlouho ne. V roce 2022 se objeví nový silný hráč v oblasti prodeje českých destilátů a pořádání luxusních eventů. Již to ladíme.

Nicméně nyní přicházím s nabídkou, pokud byste se chtěl někdo připojit, do investování do českých (90%) a okrajově i zahraničních destilátů (10%), máte možnost. Jak v poslední době situace na českém trhu ukazuje, je zde více nežli zajímavá poptávka po opravdu kvalitních, stařených destilátech. A je v celku jedno, zda to byl dříve Jelínek, Žufánek, nyní Radlík atd.. Naším cílem je striktní orientace na kvalitu, jsme schopni si zajistit zajímavé destiláty, máme unikátní a vyzkoušenou metodu staření, kdy si myslím, že je prostor i pro připojení se ostatních.

Předpokládané roční náklady na provoz s. r. o. jsou 10 000,-, tudíž se případný investor nemusí obávat případných finančních potíží, já se osobně mohu zaručit, že i kdyby se stalo to nejhorší z nejhoršího, rozdělíme si společně zvolený, stařený destilát špičkové kvality. To je úplně ta nejhorší varianta, ale vzhledem k nízkonákladovému provozu pro mě tato situace ani nepřichází v úvahu.

Pokud byste měli zájem být na začátku nově vzniklé společnosti, která bude tvořit svoji vlastní whisky, brandy, slivovici atd., 03. prosince 2022 bude slavnostní vyhlášení její činnosti na druhém ročníku CNSC 2022.

Pro případné zapojení můžete využít účast na setkání 23. a 24. června 2022 v Praze. Pro nahlášení využijte ideálně „kontakt“ na blogu, nebo komentář pod článkem.

Závěrem

Asi nikdy nebude lepší doba, nežli je krize, abychom si nyní vytvořili svůj unikátní alkohol a v dobách prosperity jej velmi výhodně prodali. Pokud budeme předpokládat v následujících čtyřech letech úhrnnou inflaci 50%, pak každá koruna, kterou nyní budeme investovat se bude zdát v roce 2025 jako zcela směšná. Jakmile se naplní požadovaná investice max. 5 mio, bude počet zájemců již uzavřen.

MK  

Close