Written by 7:28 am Diskuse • 4 Comments

Nový článek: Proměny blogu od října 2021

Se změnou systému, který reagoval na současnou dobu, došlo ke smazání více jak 650 článků. Ty postupně vracím, ale jak se některými pročítám, mnohá dříve aktuální témata jsou již dnes mimo, takže sbohem. To se zkrátka nedá nic dělat.

Co dál?

Ukončovat činnost nechci, ale také se chci vrátit zpět k tomu, co mě baví. Takže i nadále bude páteřním tématem životní styl ve všech jeho podobách, kdy se více zaměřím na tzv. špinavé investice. Více alkoholu a požitků. Na druhou stranu si neodpustím některá témata z oblasti historie, filozofie, etikety, současného dění. Nevím proč, ale myslím si, že to smysl.

Co nás čeká, co zůstává, co se mění

Zcela jistě půjde dál nejoblíbenější článek, tj. měsíční tip na investici do alkoholu. K tomu se vrací barové pábení v podobně lahví do baru. Tomuto tématu bych rád věnoval každý měsíc dva články. Také stále „žijí“ neomezené tipy, které se rozprostřou do třech článků, podle výše investice na základní, pokročilý, expert. Další aktivitou je mé zapojení se do soutěže o nejlepší český destilát, která jde správným směrem a výrobci se začínají přihlašovat.

Závěrem

Projekt TW bude oficiálně představen na soutěži. Tady také plním slib, jdeme do toho. Dále došlo k prvnímu oťukávání s dalšími subjekty, takže v roce 2021 se možná můžeme těšit na celou řadu zajímavých akci pro úzkou skupinu příznivců tohoto blogu.

MK

Close