Written by 10:23 am Zaujalo mě • 8 Comments

Nový blog je zde

Krásné úterní odpoledne, po mnoha měsících, přiznávám, spíše letech, je zde nový design blogu a s ním nové funkcionality. Nedělám si iluze, že vše bude od začátku fungovat na jedničku, ale doufám, že se vše postupně nějak ustálí a třeba již v září vše pojede jako na drátkách.

Historický obsah blogu jsem si stáhnul, byla to docela šichta, přeci jenom to byly stovky článků. Nicméně o ně nepřijdete, protože je sem budu postupně vracet. Některé budou v originálním znění, jiné ne, což mi přijde přirozené, protože na začátku byla kvalita psaní někde jinde a i doba byla jiná. Ještě přemýšlím, jak to udělám, ale asi do původního článku vložím nějakou aktualizaci. Nedávno mi kamarád poslal odkaz, kde z blogu čerpají někteří vysokoškolští studenti, tak bych byl nerad, aby čerpali informace nepřesné.

Také jak obsahoval poslední článek starých www, je dávám možnost všem na vlastní podcasty. Již to tu bylo diskutováno, takže nabídka platí, stačí se domluvit. Tím je to i vhozená rukavice pro ty, kteří to vidí jinak, některé informace jim chybí. Jen předem upozorňuji, psát blog je opravdu velice těžké, a proto je potřeba si uvědomit nutnost periodicity.

Také v nové verzi přibydou nějaké zajímavé rozhovory, již mám něco domluveno, takže ještě zvážím, zda to bude formou videa nebo psaného textu, ale vše asi po domluvě s protějškem.

Závěrem

Doufám, že se vám již třetí, snad ne určitě poslední verze libí, společně vychytáme některé mušky, snad ne mouchy a bude nám všem přinášet radost jako doposud.

MK

Close