Written by 6:11 am Diskuse

2. díl “Na Pekle s MK” – Tomáš Chudomel (rumy Dictador)

Jak jsem již dříve psal, obsah tohoto blogu a celkově projektu CNSC (Czech National Spirits Competition) se dostává do nové fáze. Zítra se nám láhev lupiny nalodí do letadla směr Český dům New York, kde by mělo dojít i ke slavnostnímu podpisu nového „ambasadora CNSC“ pro oblast USA. Také pro toto léto plánujeme propagační CNSC road show po balkánských státech a v září budeme natáčet master pro pořad do TV. Další jednání s čínskou stranou o účasti také pokračují a uvidíme, kam až se posuneme. V pokročilé fázi je jednání s dalším prezidentem ČR o podpoře a propagaci CNSC.

No a do toho, jak již název článku napovídá, makáme na youtube kanálu, kde jsme dokončili jednoduchou, ale snad celkem vkusnou, úvodní znělku. Máme natočeno větší množství zajímavých dílů a další přibývají. Hostem „druhého“ dílu byl ambasador rumů Dictador Tomáš Chudomel. S Tomášem se známe již delší dobu a bylo mi velkou radostí, že přijal mé pozvání do našeho pořadu a zároveň máme opět předjednáno malé překvapení i v rámci CNSC, uvidíme.

Abyste nemuseli dlouze hledat náš kanál „Na pekle s MK“ na youtube, stačí kliknout ZDE. Pokud se vám video nebo pořad líbí, nezapomeňte dát „like“ nebo odběr, budeme velice rádi. Pokud budete mít nějakou připomínku, námět, cokoli, budu rád, když využijete komentářů jak pod článkem, tak privátní email, případně kontaktní formulář. Vše dobré.

MK

Close