Written by 9:56 am Zaujalo mě • One Comment

Zprávy, které mě zaujaly 08/2022

Pětiletý Matyáš našel s detektorem opravdový poklad. Otci kvůli tomu hrozí potíže s úřady

Nevíte, co jste našli, nevíte, vůbec, co to je, neví to nikdo z okolí, musíte svůj nález dát k odborníkovi. Následně se ukáže, že je to cenné, vy to předáte státu a ten vás místo poděkování a odměny začne šikanovat. To mi dává smysl.

LGBT dres? Nenastoupíme, naštvali se hráči. Cítím s nimi, říká trenér a nasadí jiné

Karta se i vzhledem k událostem v Německu, Anglii a Itálii začíná obracet. Čekají nás čas falešné prudérnosti, ale přeci jenom prudérnosti.

Jste bílí a máte rasta účesy. Stížnosti publika předčasně ukončily koncert reggae kapely

Tak nevím, černý Ježíš? Černá Madona? Proč to nikoho nepohoršuje? Mě tedy určitě ne. Na černého Ježíše se pousměji, stejně jako černé germánské bohy a hrdiny ve filmech, ale to je asi tak vše. Kdo je rasista? Cesta do Ameriky nebyla rasistická? Ten film mám docela rád. Mě to nepohoršuje, ale stejná pravidla pro všechny.

Tesla zablokovala zákazníkovi třetinu baterie, za odblokování chtěla 110 tisíc

Tak snad již každý chápete nebezpečí elektromobility. Když se firmě zachce, nemusí fungovat celá země. Tak to je. Jakou cenu má svoboda? V Německu již stát elektromobily prodává, nechce je.

Rusové ukradli loď a používají ji jako přívoz přes Dněpr

Je to válka, nikdo nic neukradl, je to válka. Je to válečná kořist. Stejně jako Ukrajina neukradla Rusům zbraně, které následně používá proti nim. Je to také válečná kořist.

Markéta Pekarová Adamová pod palbou incelů, nevábných a nemohoucích mužů

To jsem skutečně nevěděl, že jsem ten „incel“. Tohle je doslova směšné. A vás paní Pekarová volí pouze mladí, krásní a bohatí?

Sedí ukrajinská první dáma správně? Fotografie Oleny Zelenské rozproudila velkou diskuzi

Proč to někoho v dnešní době zajímá? Na Ukrajině umírají lidé a někdo řeší nohy? Mě ty fotky přijdou kýčovité, prvoplánové, ale určitě mě nemohou urazit.

Nigerijský politik a jeho žena jsou zapojeni do obchodu s orgány? Obětí mělo být i malé dítě!

Třeba chudák to dítě nemůže dýchat. Tohle je tragédie. Proč to nikoho nezajímá? Jo, kdyby se to stalo v Evropě… Je zajímavé, že nejvíce kvete obchod s lidmi v Africe a pak v Asii, ale Evropa je rasistická a zlá.

Nezletilého Senegalce s nožem zastřelil v Dortmundu policista samopalem

Doba se mění.

Putin zničil ruskou ekonomiku. Jeho režim končí, tvrdí norský expert

Absolutní nesmysl. To si pan Hitler myslel také. Nikdy nebylo Rusko tak silné a tak slabé, jak si o něm lidé myslí. 81% zahraničních firem v RF zůstalo a další se vrací. To je realita. Podívejme se na náš pokles. Jediné, co by skutečně Putina zničilo je naše inflace 2% a ještě další pokles cen energií oproti předválečné době.

Vlivný muž německé vládní strany navrhuje otevřít Nord Stream 2

Jak mi řekl bývalý diplomat z Německa. No, oni Rusové mají od dob Kateřiny Veliké s Německem ty nejlepší zkušenosti. Občas do sebe šťouchnou, ale nakonec se rychle pragmaticky domluví.

Ministr chce školu od devíti, polovina žáků je nevyspalá

Já začínal jako sportovec často školu tréninkem v 6:30. Problém není v dětech, ale neschopných rodičích, kteří dětem tolerují youtube do půlnoci a déle. Vždy mě může naštvat takový populismus a mrhání státními penězi na takto jasné věci.

Střelba a zatýkání. Zoufalí farmáři kvůli vybíjení krav blokují silnice, podpořili je rybáři

Jednou budou také sledováni i lidé, kolik prdí a kdo bude jíst fazole, bude muset zaplatit speciální daň, nebo mít na zadku igelitový pytlík, aby vše ekologicky zlikvidoval nebo využil.

V Moskvě otevřeli náhražku Starbucksu

Lidem je jedno, zda se to jmenuje tak, či onak. Jen ty zisky zůstanou v RF, kdežto dříve šli do USA. Starbucks vlastně RF pomohl. Tak to je.

Heterosexuálním mužům chybí příležitosti k randění. Nároky žen totiž rostou

Sehnat muže, ale kde sehnat skutečnou ženu s mozkem a bez antidepresiv. To je otázka.

Politický komentátor Andor Šándor slovně zajel do Markéty Adamové Pekarové kvůli řešení energetické krize svetrem navíc

Jeden z mála, kdo uměl říci otevřeně pravdu.

Amnestie pro ruské teroristy. Zelenského rozlítila kritika jeho armády

Je zcela evidentní, že moc je v rukou zcela jiných sil. Já si spíše myslím, že to byl malý políček, aby si všichni uvědomili, že věci se budou / mohou odehrávat jinak. Situace stojí a padá s mocí a vůlí západního tisku. A ten někdo vlastní a má své zájmy.

Ne zastřelit, ale oběsit, žádá ruské velvyslanectví pro obránce Mariupolu

Tak tohle mě opravdu naštvalo. To je drzost. Jsou tu nějaká práva, soud a diplomatická úroveň. Tohle je standard pivnice.

Ukrajinci dostávají povolávací rozkazy i na plážích a diskotékách

Když jsem četl tento článek, říkal jsem si, jak je asi těm zahraničním bojovníkům, kteří toto vidí. Tak je válka, nebo není?

Pomsta pro nevěrníka: Žena ho zostudila před celým městem

Jediné, co mi vadí, že nebylo zveřejněno jméno zadavatelky inzerátu. Každý by měl vědět, kdo je ta zoufalá hysterka bez úrovně. Zrovna nyní mě baví bulvár. Žádná žena neodpustí nevěru, ale svádět a spát se zadaným mužem, otěhotnět s ním a zničit manželství. Ale nevěra je fůůůůj.

Ženy se nemohou vyrovnat mužům, muži ženám, napsal Pollert. Facebook ho zablokoval

Je to lež? Super, tak pojďme spojit mužský a ženský sport. Není problém.

Trump pohřbil Ivanu na golfovém hřišti. Díky tomu za něj zřejmě nebude muset platit daně

Ten chlap má prostě byznys potenciál.

Denacifikujeme Balkán, zní z Bělehradu. Napětí mezi Srbskem a Kosovem se vyostřuje

Válka na Balkáně je jen otázkou času. Jsou dvě varianty. Do roka a do dne po ukončení války na Ukrajině, nebo březen 2023.

Uprostřed New Yorku se objevila Putinova socha. Nelíbila by se mu

Dejte na hlavu Putinovi třeba hov…, je mi to jedno, ale proč ukazovat, jak ho dítě střílí do hlavy? Dítě! To je skutečně morální dno. To vůbec neví, co to Putin je. To mi přijde jako demokratická Hitlerova mládež, dětští vojáci v Africe nebo cokoli ubohého.

Osobnosti vyzvaly Babiše k odchodu. Vadí jim, že označil oponenty za fašisty

Jaké osobnosti? Nic. Jen pár křiklounů. Kdo to nepochopil, proti Babišovi byla obnovena kampaň jako proti ČSSD, když na ně házeli vajíčka. Funguje to. Stejně jako ta bláznivá paní, co na něj řvala StBáku. Jakým právem takto obtěžuje člověka. Podívejte se do Cibulkových seznamů a pak pojďte moralizovat. Tak třeba příští sobotu před pánem pod krycím jménem „Rony“.

Ceny benzínu se liší až o 6 korun na litr. Prodejci šroubovali marže, zjistilo ministerstvo

Tak to musel být opravdu náročný průzkum.

Proč bych nosil kalhoty? Slavní muži, kteří na červený koberec oblékli sukně

Jen voda na mlýn ČLR a RF a dalším. Bráníme tradiční hodnoty. Tohle je přeci ubohé. A pak, kdo viděl ženy, musel je litovat, jak byly násilím donuceny odhalovat rozkrok. Me too forever.

Čínská vláda zahájila tažení proti napodobeninám budov z ciziny

Doufám, že již nyní všichni zaznamenali změnu čínské politiky. To je velmi silný signál.

Španělský bar si účtoval i příchod obsluhy. Někteří hosté se ho zastávají

Tohle mě dostalo. Já asi nemám slov. Dobrý den, máte Mladou frontu? Ne, dvě koruny za práci prodavačky.

Statisícům státních zaměstnanců se od září zvýší platy, oznámil Jurečka

Četli jste můj článek o vývoji platů od roku 1918? Přesně tak to bude.

„Rasismus, kolonialismus“. Politická korektnost už skalpovala i Vinnetoua

Celá jedna evropská generace vyrostla na těchto příbězích, kde pravda a spravedlnost vítězí. No a dnes je to asi nežádoucí říká generace, která vyrostla na strýčkovi Skrblíkovi a Tomovi a Jerrym.

Závěrem

Dnešní svět je jen pozlátkem oficiální interpretace. Pravým důvodem je snížení hodnoty peněz v globálním měřítku. Kdo správně analyzuje stávající situaci, musí dojít k nezpochybnitelnému závěru, že jsme pouze článkem v dlouhodobém plánování budoucích situací, které jsou tak jasné, jak jen mohou. Evropu čeká táhlá krize a další ozbrojený konflikt vedoucí k celospolečenským změnám. Změny již nelze zastavit a obávám se, že ani zpomalit. Již bylo rozhodnuto. Lze se na ně jen připravit. Jedno je ale jisté. V následujících pěti letech revoluce začne požírat své děti.

MK

Close