Written by 1:02 pm Rady a tipy • 3 Comments

Tipy na dárky k Vánocům

Během roku vyšlo větší množství článků, které zabývaly nejrůznějšími tématy. Dnes, ještě za včasu, bych se pokusil vybrat několik zajímavých tipů na dárky k vánocům. Dárky jsou vždy inspirovány tím, že by měli přinést nějaký požitek, nebo celoživotní profit.

Hruškovice Mareček

Pokud bych měl doručit nějakou zajímavou českou láhev, pak je to určitě Národní šampion 2021 hruškovice od Lihovaru Mareček. Pití je to naprosto skvělé a je to i první Národní šampion. Já jsem si dnes objednal dvě tyto láhve. Jednu do baru a jednu do sbírky. Pokud není hruškovice váš šálek kávy, můžete se podívat na výsledky CNSC 2021 a mezi vítězi najdete mnoho lahví opravdu světové kvality. Slivovice od Antona Kaapla, pomerančový destilát od Javornické palírny, gin od Garage 22 nebo opravdu špičkové stařené destiláty z Radlíku. Na domácí popíjení nelze sáhnout vedle.

J&B

Co se týče whisky za slušnou cenu, pak bych volil J&B v různých věkových variacích. Nechci říci, že je to nějaká výjimečná whisky, ale když si vezmete poměr cena x výkon, asi udělat průšvih.

Čištění na boty

Je to takový detail, na kterém podle mého názoru 95% mužů setří, ale přitom, alespoň pro mě, velice důležitá věc. Když si koupíte Ferrari, také do něho nedáte 95 z no name čerpací stanice.

Multifunční kleště

Mnoho lidí se mi zpočátku smálo, ale já jsem před dvěma lety koupil vrcholný výrobek o Gerbera. Proč? Je to jednoduché. Multifunkční kleště se vždy hodí, je na mě doživotní záruka a já mám prostě rád věci, co slouží dlouho, dlouho a dlouho. Je to taková věc, která s vámi půjde celý život a pokud jí neztratíte, obdarovaný si na vás velmi často vzpomene.

Brusný kámen a ocílka

Další velmi podceňovaná výbava pro každého muže. Již v posledních snad dvacet let je velice oblíbeným tipem sada nožů. No to je fajn, ale když máte skutečně kvalitní nože, přeci je nebudete brousit kolečkovým brouskem z Kauflandu. Zkrátka a jednoduše, hodně věcí v mužském životě je prostě o detailech.

Vizitky

Asi to bude znít zvláštně, ale pro mě to hloupé není. Zkuste pro svého partnera nechat vyrobit opravdu vysoce kvalitní, umělecky zpracované vizitky. Dejte si na nich záležet, ukažte svůj smysl pro kvalitu, minimalismus, estetiku. Právě krásná vizitka je další maličkostí a zároveň skvělý doplněk pro každého muže.

Pyžamo

Muži se dívají nevěřícně, ale v koutku dam je možná všechápající úsměv. My muži to prostě neumíme. Ano, potřebujeme často pomoc. Nikdo z nás nechce v posteli vidět svoji partnerku ve vytahaném tričku atd.. A pokud chceme, aby v nás partnerka probouzela smyslnost, ani muž vedle ní nesmí být jako vagus. Nenechte zabít vášeň, kupte nám prostě pyžamo.

Pásek na hodinky

I toto je má slabina. Nerad měním starší za nové, ale zkrátka je to potřeba. Kvalitní, kožený pásek , ideálně s monogramem, to je úžasný dárek pro vašeho muže. Pořád před sebou máme ruce a hodinky jsou zkrátka vidět. Opět malý detail, co muži často přehlíží a věc, co nakupovat neumí.

 Pouzdro na vizitky

Již dlouho toužím po zlatém pouzdru na vizitky s monogramem. Zatím jsem se, jak se říká „nedokopal“, abych si jej objednal. Na druhou stranu, kdybych podobnou věc, jsem skromný chlapec, takže i ve stříbře, našel pod stromečkem, určitě bych se nezlobil.

Pákový kávovar

Kdybych mohl doporučit, vůbec bych se nějakou kapslí nezabýval. Pákový kávovar dobře vypadá, udělá vám lepší práci a mnohem méně stojí. Výhodou je, že na trhu můžete naleznout skvělá zařízení poměr cena x výkon, ale také překrásné designové kousky. Záleží již jen na vašich možnostech a vkusu.

Závěrem

Jak vidíte, nebudu tu dávat tipy na nějaké nesmysly. Nakonec největší krása je právě v detailu. Pokud jsem vás inspiroval k dárku, skvělé. Pokud jsem vás navedl na soustředění se na menší, ale kvalitní dárek propracovaný do detailu, také skvělé. My muži prostě někdy potřebujeme pomoc. Je to tak. Tak nás dámy spaste.

MK

Close