Written by 12:18 pm Diskuse • 4 Comments

Nový článek: Czech National Spirits Competition 2021

Asi jste zaznamenali, že jsem nyní trochu nestíhal a tady je vysvětlení. Ještě na tento rok připravujeme první ročník CNSC 2021, který na sebe bere úkol propagace českých destilátů.

Pro realizaci naší soutěže jsme si připravili překrásné prostory v centru Prahy v barokním refektáři, kde nám vyšli maximálně vstříc a osobně musím říci, že jsme naprosto unešeni. Nyní již ladíme hudební program, zábavu, catering a tisíc dalších maličkostí, aby se akce povedla dle našich představ. Trochu nás sice trápí situace kolem covidu, ale co s tím naděláme. Já sám o sobě si raději nedělám iluze, kdy akci plánuji jak v módu normálním, tak s možnosti covid opatření.

Pokud by vás akce zaujala, více se dozvíte na www.CNSC.cz , kde stále hledáme partnery, takže kdybyste chtěli akci nějak podpořit, budete vřele vítáni. Nyní jsem velice rád, že mi o víkendu potvrdila podporu LF Moving Pictures, tedy přímý pokračovatel ikonického Lucerna filmu.

Jak to bude se vstupenkami je věc otevřená, zatím plánujeme uvolnit z důvodu covidu pouze 250 ks vstupenek, kdy přednost budou mít samozřejmě naši partneři. Zcela určitě ale nějaké zbydou, jejich cena bude max. do 200,-, takže pokud byste měli zájem, můžete mi napsat a mohu vám zřídit rezervaci.

Závěrem

Pokud vás akce zaujala, zvu vás na vzájemné setkání, posezení, skleničku. Soutěž tohoto typu nám v ČR chybí a já jsem velice rád, že můžeme podpořit české výrobce, kteří snaží pracovat a jimž patří díky za to, jak dokázaly české destiláty pozvednout často min. na evropskou úroveň.

Můj pohled

Pokud jsme v minulosti diskutovali o tom, který destilát je lepší, zda opravdu láhve toho a toho výrobce jsou nejlepší, investiční, stojí za ty peníze, nyní dostanete jasnou odpověď. Kdo se bojí konkurence, účastnit se nemusí, kdo si věří, všem nabízím zcela transparentní, otevřenou soutěž a zcela otevřeně říkám, ať vyhraje ten nejlepší, ať je to kdokoli. CNSC je unikátní cesta postavit se čelem k výzvě.

MK

Close